10580161_736307749769140_4843371129546670805_n

Dieren maken reacties los bij mensen, wat vaak zorgt voor opmerkelijke en heel bijzondere momenten. Mensen voelen zich vaak fijn bij de warme sfeer die dieren  uit kunnen stralen.

Sommige mensen vinden het fijn om alleen de aanwezigheid van dieren te ervaren en de geuren en geluiden die hierbij komen kijken, anderen leven op door te vertellen over de herinneringen met dieren die ze van vroeger hebben of om de dieren lekker te knuffelen en te aaien.

Maar helaas is het nog steeds een feit dat er binnen zorginstellingen weinig mensen de mogelijkheid hebben om met dieren in aanraking te komen. Veelal worden dieren niet toegelaten in een zorginstelling en hierdoor mist men de warmte en genegenheid die een dier hen had kunnen geven op momenten dat ze het nodig hebben. Omdat het niet mogelijk is om dieren binnen zorginstellingen zelf te houden wil de Stroezelhut de dieren naar de mensen toe brengen.

Wij bieden daarom een mobiele knuffelservice aan, waarmee op afspraak, op uw eigen locatie mensen in contact worden gebracht met dieren. Al onze dieren zijn zo gefokt en opgevoed om zo sociaal mogelijk om te gaan met bijzondere mensen en zo hun warmte over te kunnen brengen.
Tijdens onze dierknuffelservice nemen wij met regelmaat de volgende positieve effecten waar;

Het communiceren met een dier, door mensen met contactproblemen, is veel makkelijker dan de communicatie met een ander persoon;
Een dier begrijpt je altijd en zal je altijd steunen;
Een dier geeft je een gevoel van – houden van-
Een dier brengt de herinnering aan vroeger op gang;
Een dier brengt rust;
Een dier accepteert je zoals je bent, heeft geen kritiek en lacht je niet uit;
En de lijst kan ongetwijfeld nog verder worden uitgebreid……….

Interesse in een bezoek op uw locatie? Informeer naar de mogelijkheden